top of page
Sharm el-Sheikh Dalış Turu2024.jpg

-VİZESİZ-
SHARM EL-SHEIKH DALIŞ TURU
6-10 Ocak 2024

GEZİ PROGRAMI

 

1.gün (6 Ocak)

01.10 THY ile İstanbul havalimanından kalkış, 02.45’te Sharm El-Sheikh’e varış.

Havalimanından otele transfer.

 

1.- 3. günler (6-7-8 Ocak)

3 gün boyunca günde 3 dalış (toplam 9 dalış)

 

4. gün (9 Ocak)

Serbest zaman. Gece 24.00’te havalimanına transfer.

 

5. gün (10 Ocak)

03.40 THY ile Sharm El-Sheikh havalimanından kalkış. 07.35 İstanbul havalimanına varış.

 

 

ÜCRET:

 

€ 690    (iki kişilik odada kişi başı)                    

€ 450    (iki kişilik odada kişi başı)       DALICI OLMAYAN

       

€ 120   (tek kişi konaklama farkı)    

 

Ücrete dahil olan hizmetler:

Dalıcılar: Türsab seyahat sigortası, DoubleTree Hilton otelde 4 gece oda & kahvaltı konaklama, 9 dalış (tüp, ağırlık, rehberlik), havalimanı-otel ve otel-dalış teknesi transferleri, dalış günlerinde teknede öğlen yemekleri, milli park (Tiran & Ras Mohammed) giriş ücretleri.

 

Dalıcı olmayanlar: Türsab seyahat sigortası, DoubleTree Hilton otelde 4 gece oda & kahvaltı konaklama, havalimanı-otel transferleri.

Ücrete dahil olmayan hizmetler: THY ile gidiş-dönüş, alan vergileri, yerel vergiler, yurtdışı çıkış harcı, akşam yemekleri, dalış günleri dışındaki öğlen yemekleri, bahşişler, dalış sigortası, ekipman kirası, nitrox (9 dalış için 36€), gece dalış ücreti 40€ (fener dahil), dalıcı olmayanlar için günlük tekne katılım ücreti 35€, deneme dalışı, kişisel harcamalar.

 

 

 

Vize: Sharm El Sheikh gidiş dönüş turlar için vize gerekmemektedir. Ülkeye girişte en az 6 ay geçerliliği olan bir pasaport olmalıdır.

bottom of page